The Vitality Lab - Gewichtsconsulent Den Haag logo gewichtscoach Sanne

Als je vriend graphic designer (plaatjesmaker) is, is je logo nooit af. Hij was niet tevreden over mijn logo. Iets met het lettertype. En ik moet eerlijk bekennen, bij mij kriebelde het ook al een tijdje. Ik was ook niet helemaal tevreden.

Inspiratie

Mijn logo mocht iets verfijnder. Maar hoe dan? Mijn vriend is er een tijdje mee bezig geweest. Lettertype aanpassen, het veertje iets anders. We kwamen er niet helemaal uit. Tot ik een middagje ging oppassen op mijn lieve nichtje van 4. We waren lekker een stukje aan het wandelen en zij plukte al gezellig kwebbelend paardenbloemen. Of eigenlijk die pluizenbollen waar paardenbloemen in veranderen. Ze bleef maar blazen (nou ja blazen, meer schudden, blazen lukte niet zo goed). Ik riep nog: “Nu moet je een wens doen”, maar dat begreep ze niet zo goed.

En plop, daar was mijn inspiratie. Een paardenbloem verandert van een gele bloem in zo’n mooie pluizenbol. Hij groeit en ontwikkelt. Hij verliest zijn zaden en verspreidt zich. Op die manier start de paardenbloem een nieuw leven. En dat is precies wat ik wil bereiken met mijn werkwijze. Je groeit en ontwikkelt continu. Maar soms sta je even stil en is het tijd voor verandering. Je moet bepaalde gewoonten loslaten of veranderen om je doel te kunnen bereiken.

Wens

Als jij een wens mag doen, is dat dan een nieuwe, gezonde levensstijl? Een paar kilootjes minder? Durf jij de stap te zetten? Ben jij klaar voor de verandering? Neem dan contact op. Ik help je graag om je wens uit te laten komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>