The Vitality Lab - gewichtsconsulent Den Haag - gezond afvallen gezond eten

Afvallen, hoe dat je dat? Op internet vind je ontzettend veel informatie over diëten. De ene hype volgt de andere razendsnel op. Low carb, het keto dieet, intermittent fasting, shakes, glutenvrij eten. Maar wat werkt voor jou? Daarover meer in deze blog.

Afvallen zonder dieet

Afvallen zonder dieet, huh? Ja, je hebt helemaal geen dieet nodig om af te vallen. Als die hypes zijn leuk en er iets vast wel iets wat voor jou werkt. Maar ik denk dat de beste manier om blijvend af te vallen, gewoon gezond eten en bewegen is.

Ieder mens is anders, wat voor de een werkt, werkt voor een ander niet. Iedereen heeft een ander lichaam, een andere leefstijl, de een beweegt veel, de ander niet. Al die dieethypes zijn gemaakt voor grote groepen mensen. Ze willen zoveel mogelijk mensen bereiken. De weekschema’s die in de meeste boeken staan zijn lastig vol te houden. Je mag bepaalde dingen helemaal niet eten. Dat maakt het vaak heel lastig. Ze houden geen rekening met jouw behoeften.

Misschien is er wel een hype die precies bij jou past. Dan zou ik zeggen: ga daar lekker mee aan de slag, maar zorg er wel voor dat je voldoende en gezond eet.

Hulp nodig?

Lukt het niet? Dan ben ik er voor je. Ik werk niet met weekschema’s. Ik bekijk jouw behoeften en wensen en maak op basis daarvan een advies op maat. Speciaal voor jou! Je leert wat gezond is en hoe je dat in jouw leefstijl kun toepassen. Je leert namelijk veel beter wat gezond is, als je er zelf over na moeten denken en niet klakkeloos een vooraf opgesteld schema volgt. Ik help je hierbij, beantwoord je vragen en denk met je mee. Maar ik schrijf je niet voor wat je de komende week moet eten.

Heb jij al meerdere boeken gekocht of recepten geprint? Geen probleem, gebruik daaruit wat bij jouw leefstijl en behoeften past.

Heb jij hulp nodig? Vul dan het contactformulier in. Daarmee heb jij de eerste stap gezet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>